TARIEVEN RIJLESSEN

cropped-dashboard.jpg

TARIEVEN RIJLESSEN 2024

Hieronder treft u onze tarieven in euro’s zoals die gelden voor 2024.

Een rijles bij Rijschool Enroute is altijd 60 minuten en dat is ook direct het minimum. Uiteraard kun je ook kiezen voor 1,5 of 2 uur rijles. Voor de eerste lessen adviseren wij niet meer dan 1,5 uur omdat deze best intensief kunnen zijn. 

Let op dat bij de tarieven voor examens en tussentijdse toetsen  de kosten voor  het gebruik van de lesauto door de examinator is inbegrepen alsmede 15 Euro administratiekosten voor CBR aanvraag.

  • Rijles schakel auto (60 min)                               €    55,00
  • Praktijkexamen rijbewijs B                                  €  206,50
  • Tussentijdse toets rijbewijs B                            €  206,50
  • Faalangst praktijkexamen Rijbewijs B              €   261,00        
  • BNOR examen Rijbewijs B                                   €  225,00
  • Theorie-examen (zelf aanvragen bij CBR)         €    48,00    

Let op dat bij het examen ook een gezondheidsverklaring VEREIST is. Deze dien je zelf aan te vragen bij het CBR. Zonder deze verklaring kun je geen praktijkexamen afleggen.

De Gezondheidsverklaring kost dit jaar € 44.50

Met uitzondering van het theorie examen dienen alle examens via de rijschool te worden aangevraagd en ingepland. Wij houden hiermee rekening tijdens de rijopleiding en planning van de lessen dat het examen goed aansluit op je rijvoorderingen. Maar ook houden we rekening met mogelijke vertraging bij het CBR. Hiermee voorkomen we dat je onnodig extra lessen moet blijven volgen tot je examen.

In volgende link vind een overzicht van alle kosten zoals het CBR die aan de rijschool in rekening brengt. https://www.cbr.nl/nl/rijbewijs-halen/auto/kosten-autorijbewijs-halen.htm

Belangrijk

Mocht je toch verhinderd zijn en de les niet door kan gaan dan dien je ons daarover  te infomeren. . Dit kan per telefoon, mail of app bericht. Je kunt kostenloos annuleren als je dit minimaal 48 uur voor de geplande les aan ons doorgeeft.  Annuleer je de les tussen de 48 en 24 uur, dan brengen wij 50% van de les in rekening en bij annulering op de lesdag zelf dus minder dan 24 uur, de volledige lesprijs. 

Prijzen zijn onder voorbehoud van de CBR tarieven per 01-01-2024, tussentijdse wijzigingen van deze CBR tarieven zullen direct worden doorgevoerd.