De start van rijschool Enroute

In 2021 is Soenita Anroedh de opleiding Rijinstructeur gestart. Volgens een geheel nieuwe methode is zij geslaagd als vakbekwaam instructeur Rijbewijs B en heeft haar WRM certificaat en praktijk ontvangen van het IBKI. Ook heeft zij een Basiscursus Autisme en AD(H)D en aanverwante uitdagingen tijdens de rijles gevolgd.

Na het behalen hiervan heeft Soenita veel ervaring opgedaan bij diverse rijscholen in Noord Holland, met een grote diversiteit aan leerlingen waarna ze haar eigen rijschool Enroute is gestart.

Bij rijschool Enroute vinden wij het belangrijk dat je vooral op je gemak bent tijdens de rijlessen. De eerste lessen zijn vooral nodig om in te schatten hoe je het autorijden ervaart en je inzichten in het verkeer en behendigheid tijdens het rijden. Maar ook van belang is of je geconcentreerd blijft en overzicht behoud in lastige verkeersituaties. Immers iedereen is uniek .

De lessen worden gegeven in een hand geschakelde (rook vrije) Volkswagen Polo. Hiermee leren we je ook hoe om te gaan met navigatie (examenonderdeel) en zaken als cruisecontrol.

Extra ervaring!

  • Naast het geven van reguliere rijlessen is Soenita ook verbonden aan B&S Autoaanpassingen ‘Onbeperkt in Beweging’ . Een autorijschool die zich enkel bezig houdt met het lesgeven aan leerlingen met een lichamelijke beperking. Deze lessen worden gegeven in een speciale auto die afhankelijk van de leerling en beperking kan worden aangepast. 
  • Van een volledige rijopleiding en voor het behoud van een rijbewijs middels een rijtest.